Nyt se on sitten pelattu, se kauan odotettu ja "toivottu" peli.

Bc Möhis Sr:n hermokontrolli piti paremmin pelin alussa kuin BC Möhis Jr:n, joten pelkäämämme mätäkukko efekti jäi kokematta, eikä edes litran mittaa kentällä näkynyt. Ensimmäinen vartti oli sikäli ilahduttavaa katsottavaa, että jokainen BCM Sr:n pelaaja jaksoi pelata vaihtonsa ja palata hyökkäyksen loputtua omaan päähänsä kukin omalla nopeudellaan. Kutsuvat sitä materiaalin leveydeksi ja leveäähän materiaali olikin. Toisella neljänneksellä BCM Sr tuskaili tuomaritoimintaa, osin aiheesta tai sen takia, että tuomaritopimintaa pitää aina arvostella, oli sitten aihetta tai ei, ja päästi maltillisesti pelanneen BCM Jr:n noin 10 pisteen karkumatkalle.

Virhevaikeuksista ei kumpikaan joukku kärsinyt ensimmäisellä kahdella jaksolla, joko tuomarilla ei ollut pillissään hernettä tai silmissä oli hieman orastavaa perjantai-illan huumaa. Toisellakaan puoliskolla pelattiin sen verran siistiä peliä, että tuomareiden ei juurikaan tarvinnut peliin puuttua. Kokenut BCM Sr pelasi vapautuneesti ja jotenkin vaivattoman tehokkaasti ja se näkyi jokaisen pelaajan olemuksesta - ehkäpä siksi, että sauna odotti pelin jälkeen.

BCM Jr oli saanut kokoon päävalmentaja V.Väisäsen johdolla todella kokeneen ja taitavan joukkueen. Koutsi Väisäsen kolmannen jakson pelikansion kuviot sotki täysin BCM Sr kuviot, heidän siirryttyään paikkapuolustukseen. BCM Jr repäisi rapiat 10 pisteen kaulan kolmessa-neljässä minuutissa ja BCM Sr ei voinut tehdä muuta kuin ottaa aikalisän ja miettia jatkoa. Aikalisällä Sr sai koottua rivinsä ja tiivisti puolustustaan, että BCM Jr helpot ajot korille loppuivat tai päätyivät komeisiin BCM Sr:n blokkeihin.
BCM Jr:n hyökätessä heidän pitkä päänsä teki tuhojaan Jannen,Juuson,Villen johdolla ja jos hiemankaan oli nukuksissa nuorten nopeat Joni ja Joonas pujottelivat korille tuhoisin seurauksin. takamies Fille hoiteli palloja korillepäin.

BCM Sr pelin pääarkkitehteinä korinalla hääräsivät Pera,Hakki,Pete,Juho ja Pasi. Kokeneet Hessu ja allekirjoittanut säestelivät hyökkäyspään vahvaa peliä. Ottelun neljännellä jaksolla kokeneen Hessu"Hyrrän" komeat 2 läpiajoa johtivat loppukiriä, joka toi BCM Sr:n tasatilanteeseen, mutta loppuhetkillä rauhallinen, tyyni ja tyylikkäästi pelannut BCM Jr piti tilanteen hallinnassaan.
Viimeisen jakson viidellä viimeisellä minuutilla sai Juho kolmosen heiton jiiriinsä ja sai upotettua kaksi tärkeää kolmosta joiden jälkeen siirtyi BCM Sr kahden pisteen johtoon. Loppu peli pelattiin kori korista.

BCM Jr pelasi hyvän pelin - kaikki kahdeksan miestä olivat miehiä paikallaan - mutta tällä kertaa se riitti hyvään vastukseen. BCM Sr:n yksi pelaaja loukkasi hieman pohjettaan ja istui loppupelin vaihdossa, joten peli kuormitti muita joukkueen pelaajia. Talven aikana hankittu kunto kesti hyvin koko pelin, joten siitä voimme olla todella iloisia.

Odotettu peli on päättynyt. Toivottavasti saamme samanlaisen pelin joskus aikaiseksi. Koko BC Möhiksen kaarti, kaikki jotka ovat salilla käyneet voivat olla tyytyväisiä, että pelaajia riittää ja aika laajasta ikäjakaumasta johtuen saamma tälläisiä pelejä aikaiseksi. Todella mukava pelata nuorten kanssa.

Pelin päätyttyä osa pelaajista siirtyi harjunsalon saunan leppeisiin löylyihin ja nauttimaan perinteisiä antimia.

Kiitos Jannelle kun hoiti nuorten joukkueen kasaan, kiitokset Peralle kun hoiteli seniil....seniorijoukkueen kasaan, sekä Harjunsalon antimineen. Kiitos kuuluu myös Kauton Hannulle kun järjesti salin, tuomarit ja toimitsijat, kiitos myös tuomareille Juholle ja Paulukselle, sekä toimitsija pöydän Miialle ja Katjalle.

PS. Ai niin se pelin lopputulos. Peli päättyi tulokseen 0100100. Kuvia löytyy ainakin minun fb:sta ja laitan niitä myös kattavan kattauksen BC Möhiksen fb:n alle.

-Esa-