Paini & Voimailu

 

Toiminta

Perinteiset painiharjoitukset tiistaisin ja torstaisin voimailutalolla  klo 17.00-19.00. Mukana sekä tytöt että pojat. Tiistain harjoitukset ovat kokeneemmille junioreille, jotka kiertävät kisoissakin aktiivisesti. Vastuuvalmentajana toimii Janne Kankkunen.

Torstaisin on painiharjoitukset aloittelijoille. Painivalmentajat ovat tässä ryhmässä Jyrki Keto ja Timo Pitkänen. Painiharrastajia on nykyisin parikymmentä aktiivia ja lisäksi satunnaisia kävijöitä.

Lisäksi seurassa alkaa myös nallepaini-toiminta, jossa lapset pääsevät liikkumaan ohjatuilla harrastuskerroilla. Ohjaajana ryhmässä toimii Tanja Mehto.

Painijaoston Youtube-kanava:https://www.youtube.com/channel/UCz3K6QR6hK9jpFSEhwKJJgQ

Ideologiaa 

Paini sopii kaikille, siis ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tulet harkkoihin ja saat itsellesi itsetuntoa, voimaa, lihastenhallintaa, ystäviä, yhteishenkeä, mukavia hetkiä mukavassa seurassa.

Voit harrastaa painia tukena esim. jääkiekko – tai jalkapalloharrastuksesi rinnalla. Paini on ainutlaatuinen laji, jossa kehon koordinaatiokyky kasvaa ja siksi se auttaa monen muun lajin harrastamisessa. Sinusta voi myös tulla mestaripainija.

Äänekosken nuorisopalveluiden tekemä video painiharrastuksesta:https://www.youtube.com/watch?v=-3na6p4-MzQ

Ilmoitustaulu

Harjoitukset:

Kilparyhmän harjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen torstaina 8.8. Aloittelijoitten harjoitukset alkavat 22.8. ja nallepaini alkaa syyskuussa.

– tiistaisin  klo 17.00 – 19.00 ( kokeneimmat)
– torstaisin klo 17.00-18.00 aloittelijat: ja kokeneemmat klo 17-19.00

– keskiviikkoisin nallepaini klo 17, tiedustelut osoitteeseen: tanja.mehto(at)gmail.com

Uusimmat tiedot ja tapahtumat löydät klikkaamalla tässä.