8
LOK
13.00
U15-juniorit, U15 AA alkusarja, lohko 3

Urho - Hermes / TUS  

Äänekosken jäähalli

Urho-Hermes/TUS 8-5 (3-1,3-3, 2-1)

Urhon ja Hermes/TUS:n peli ei todellakaan jää historiaan urheilullisista ansioista, eikä myöskään kovin onnistuneesta tuomaroinnista. Jäällä sekoilivat sekä molemmat joukkueet että tuomarit. Tuomarilinja sai kiihkeäksi katsojat ja joukkueiden valmentajat. Muuta kiihkeyttä ottelussa ei sitten ollutkaan. Olivatkohan Urhon pelaajat katsoneet liikaa edellisen päivän ottelutuloksia ja tehneet sen perusteella virheellisen päätelmän, että pisteet voitetaan leppoisalla sunnuntailuistelulla? Hermes/TUS oli nimittäin kokenut rökäletappion Jyväskylässä Diskokselle. Vielä kun Urho pääsi nopeasti ja helpohkosti turvallisen tuntuiseen 3-0 johtoon, niin peli meni todelliseksi rusettiluisteluksi. Sekin on tosin loukkaus taitoa, nopeutta ja voimaa vaativaa rusettiluistelua kohtaan. Urho otteista loppui täysin taistelu ja joukkuepelaaminen. Tilalle tuli löysä puolustaminen ja yksin yrittäminen hyökkäyspelissä.

Onneksi lopulta Urho oli parempi kahdesti heikosti pelanneesta joukkueesta. Näin pisteet jäi Suolahteen ja neljästä ensimmäisestä pelistä saldona on nyt 2 voittoa ja 2 tappiota. Positiivista joukkueen otteissa on se, että uudet Urholaiset Viljami Karjalainen, Hertta Mortensen, Jimi Pasanen ja Ilari Salmio ovat sulautuneet jengiin hyvin mukaan. He olivatkin Hermestä vastaan joukkueen parhaimmistoa tehden kaikki vähintään yhden maalin. Hertalle ja ensimmäisen pelin Urhossa pelanneelle Ilarille maalit olivat myös ensimmäiset Urhon paidassa. Hertta ja Ilari saivatkin kiekot muistoksi ensimmäisistä kihautuksista Urholaisina. Onnittelut molemmille!

Jimi Pasanen, edellisessä pelissä kultaisen stetsonin saaneena jakoi tunnustuksen tällä kertaa Ilarille. "Eka peli ja heti kaksi maalia!" olivat Jimin syväluotaavat perustelut valinnalle.

Urhon pelit jatkuvat viikon päästä kauden ensimmäisellä vieraspelillä Jyväskylässä Diskosta vastaan. Tähän peliin on joukkueella nyt viikko aikaa löytää hetkellisesti kadonnut punasininen Urhosydän ja laitettava se sykkimään rinnassa ihan uuteen tahtiin! Valmennus oli "positiivisen" kiukkuinen huonon kotiesityksen jälkeen, joten eiköhän tarvittava vauhti ja taistelutahto löydy tulevan viikon harjoituksissa!

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti