U15-juniorit, U15 AA alkusarja, lohko 3

Urho - Diskos Jyväskylä

Äänekosken jäähalli

Urho-Diskos 4-5 (2-1,2-1,0-3)

Esa Happosen erinomaisesti ajoitettu kuva projisoi joukkueurheilun tärkeimmät arvot: liikunnan riemu, onnistumisen ilo ja tiivis yhteisöllisyys. Näitä asioita tavoitellaan ja niistä kannattaa elämässä todellakin nauttia. Vähän ennen kuvanottohetkeä Urhon Oskari Laaksonen on laittanut ranteet lukkoon ja lähettänyt kiekon vihaisesti kohti Diskoksen maalia. Kiekko päätyi kuuluisaan ylämummoon ja upeaa maalia tuulettamaan on tullut pakkipari Viljami Karjalainen.

Ottelu Urho-Diskos oli tasaista ja tiukkaa vääntöä. Urho johti ottelua kahden pelatun erän jälkeen 4-2 ja peli näytti olevan hallinnassa. Vanha totuus kuitenkin on, että jääkiekkopeli kestää 60 minuuttia. Hiipikö hyvän olon tunne puseroon vai loppuiko pelaajien kunto, sitä on valmennuksen syytä joukkueen kanssa analysoida, sillä Diskos punnersi kolmannessa erässä väkisin rinnalle ja ohi voittaen lopulta 4-5. Pukukopissa olikin pelin jälkeen varsin pettynyt tunnelma. Valmennus kannusti harmissaan olevia pelaajia muistuttaen, että pelissä oli paljon onnistumisia ja ne kannattaa ottaa tästä pelistä mukaan ja jatkaa harjoittelua entistä sisuuntuneempana.

Maalinteossa onnistuivat Oskun lisäksi Eino Anttonen, Anton Kankkunen ja Oiva Jauhiainen. Maalissa Konsta Mäkelä hikoili 48:n torjunnan edestä. Kultaisen stetsonin jakoi tällä kertaa lätsän viimeksi saanut Eino. "Taisteli joka vaihdossa loppuun asti" oli Einon perustelut, kun hän antoi tunnustuksen Viljami Hirvoselle.

Urhon seuraava yritys avata pistetili on lauantaina 30.9. kun Suolahteen saapuu rannikolta vastustajaksi yhdistelmäjoukkue Kraft/Kury.