14
LOK
14.15
U15-juniorit, U15 AA alkusarja, lohko 3

Diskos Jyväskylä - Urho   

JKL hh2

BOOM! Diskos-Urho 2-6 (1-2,0-1,1-3)

Vanha toteamus, "ainoa paikka missä menestys tulee ennen työtä on sanakirja", pitää kyllä paikkansa. Kauden ensimmäisessä vieraspelissä Jyväskylässä nähtiin vihdoinkin sellaista tulta ja Tapparaa mitä on Urhon U15 joukkueelta syksyn mittaan odotettukin. Nyt oltiin valmiita taistelemaan ja tekemään väsymättä työtä Urhologon eteen. Seurauksena oli erittäin maukas vierasvoitto Diskoksesta. Tätä lisää kiitos!

Peli oli jännempi ja tasaisempi mitä loppunumerot antavat ymmärtää. Alkua hallitsi hienokseltaan Diskos, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä vahvemmin Urho otti ohjat käsiinsä. Tällä kertaa kävi ehkä niin, että vastustaja väsyi Urhoa enemmän ja sitä kautta Urho pääsi kuskin paikalle. Onnistujia oli Urhon valkoisissa vieraspaidoissa oikeastaan ihan jokainen pelaaja. Vastustajan maaliverkkoa heiluttivat Matias Myllymäki (2), Oiva Jauhiainen, Oskari Laaksonen, Eino Anttonen ja Ilari Salmio. Kuusi maalia vastustajan rysään on upea suoritus, etenkin kun syksyn mittaan Urholla on ollut seitin ohut maalinteko-ongelma.

Voiton tärkein osatekijä oli tällä kertaa kuitenkin Urhon aggressiivinen karvaus- ja puolustuspelaaminen. Diskosta ei päästetty liian vaarallisille maalintekopaikoille ja kroppaa laitettiin likoon niin laitojen lähellä, kuin etenkin oman maalin edustalla. Vielä kun palloilulahjakkuus Luka Lehtonen torjui Urhon maalilla eleettömästi lähes 95% torjuntaprosentilla, niin voitto oli koko Joukkueen erinomainen työnäyte.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti