22
LOK
11.30
U15-juniorit, U15 AA alkusarja, lohko 3

S-kiekko - Urho   

Seinäjoki 2

S-Kiekko-Urho 7-6 (2-2, 2-3, 3-1)

Urheilun suola on tiukat mittelöt, missä yleisö saa jännittää loppuun asti taiston lopputulosta. S-Kiekko ja Urho järjestivät todellisen trillerin, missä johtopaikka vaihtui vuorotellen. Runsaslukuinen vierasjoukkueen kannattajajoukko kannusti äänensä käheäksi, mutta valitettavasti päätössummerin soidessa johdossa yhdellä maalilla oli kotijoukkue S-kiekko.

Vaikka matka Seinäjoelle oli pitkä ja lähtö Suolahdesta aikaisin aamulla, ei pelaajien jalat jääneet bussiin. Tavaratilassa nokoset ottanut joukkueen "maskotti" Toivokin herätettiin ennen peli alkua. Valmennus muistutteli ottelupalaverissa edellisen varsin hienosti sujuneen pelin asioita ja niitä yritettiin ottaa mukaan tähänkin peliin. Paljon pelissä olikin onnistumisia, esim. taas 6 tehtyä maalia, mikä normaalisti kyllä riittää jääkiekkopelin voittoon. Valitettavasti omaa maalia ei tällä kertaa pystytty suojelemaan riittävän hyvin ja niin vastustaja piti sarjapisteet Seinäjoella. Peli oli täysin Urhon voitettavissa, joten tunnelma kopissa pelin jälkeen oli varsin apea.

Urhon joukkueen onnistujia olivat kahden maalin miehet/pojat Viljami Karjalainen ja Oiva Jauhiainen. Varsinkin Viljamin läpiajosta rystyltä maalin kattoon viimeistelemä maali oli hieno yksilösuoritus.


Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti