Urhon jääkiekon syyskatsaus
Julkaistu: 13.12.2022 10.58

Urhon jääkiekon syyskatsaus

Urhon jääkiekon syyskausi on ollut tuloksellisesti erinomainen, ja alla perehdytäänkin joukkue kerrallaan siihen, mitä jouluun mennessä on saatu aikaiseksi!

Edustusjoukkue:

Edustusjoukkueen taival Suomen Cupissa alkoi jo elokuussa, kun ensimmäisellä kierroksella asettui vastaan Vaajakosken Pelikaanit sekä Varkauden Warkis. Ensimmäinen kierros meni näytöstyyliin, ja jatkopaikka napattiin kahdella selkeällä voitolla.

Toinen kierros toi vastustajaksi Lapuan Virkiän ja Lempäälän Kisan, kumpikin Suomi-Sarjan keskikastin paremmalla puolella viihtyviä joukkueita. Tiukat väännöt menivät maalin ja kahden erolla vastustajille, mutta positiviista virettä oli ilmassa ennen varsinaisen sarjakauden alkua.

Sarjakausi II-divisioonassa onkin edennyt hienosti, ja 13 ottelusta on saalistettu kaikkiaan 10 voittoa (=30 pistettä). Sarjassa tämä oikeuttaa joulutaukoon lähtiessä toiseen sijaan, joten erinomaisista asetelmista lähdetään kohti kevättä ja tosipelejä.

Otteluissa on käynyt ilahduttavasti kiekkoväkeä, kun katsojakeskiarvo on selkeästi sarjan paras (n. 300).

U2-edustus

Urhon edustuksen kakkosjoukkueen taival Keskimaan III-divisioonassa on ollut myös yhtä juhlaa. Tykkikausi on tähän mennessä tuottanut yhdeksästä ottelusta kahdeksan voittoa, ja sarjan kärkipaikka onkin joulutauolle suunnattaessa hallussa.

Edustusjoukkueesta on muutamia pelaajia käynyt pelaamassa yhteistyösopimuksen merkeissä U2:ssa, joten myös joukkueiden välinen yhteistyö on saatu sille mallille kuin on toivottu.

U14-juniorit

Vanhin juniori-ikäluokka on syyskaudella esittänyt edellämainittujen joukkueiden lisäksi myös vahvoja otteita. Alkusarja keskimaan AA-sarjassa toi lohkovoiton, ja jatkosarjaan lähtiessä joukkueella onkin selkeä tavoite uusia viime vuoden aluemestaruus. Joukkueen tekeminen perustuu tasaiseen suorittamiseen, ja onnistumisia onkin tullut laajalla rintamalla pitkin syksyä.

U11-juniorit

Urhon U11-juniorit pelaavat ensimmäistä kauttaan ison kentän pelejä, ja samassa lohkossa on ollut vastustajia Jyväskylästä, Laukaasta ja Keuruulta. Joukkueen ottelut ovat olleet viihdyttäviä, ja alkukauden aikana pelillistä kehitystä on tapahtunut hurjasti. Sarjassa pelataan myös pienpelejä, joissa sattuu ja tapahtuu koko aika. Joukkue jatkaa pelejään jälleen tammikuussa.

U8/U9-juniorit

Urhon nuorin ikäryhmä osallistuu Hippoliigaan, jonka otteluita pelataan turnauksina pitkin Keski-Suomea. Otteluista ei jännitystä puutu, ja edellisturnauksessa nähtiin myös seuran keskinäinen ”paikallisvääntö”, kun Urhon A ja B joukkueet kohtasivat toisensa. Pelaajia joukkueessa on mukavasti, mutta myös uusia pelureita otetaan ilolla vastaan!

Leijonakiekkokoulu

Leijonakiekkokoulussa on jälleen nähty uusia tuttavuuksia syksyn aikana. Kaikkiaan n. 30 lasta on aloittanut, tai jatkanut viimevuotista harrastustaan tiistai-iltaisin kiekkokoulun merkeissä. Kiekkokoulun ilmoittautuminen on jatkuvasti auki, joten jos lapsen mieli halajaa kokeilemaan kiekkoharrastusta, löytyy ohjeet ilmoittautumiseen osoitteesta: https://urhojaakiekko.fi/uutiset/48118/tervetuloa-...

Urhon Köpöt (harraste) ja Mammat

Urhon harrastejoukkueissa on liikkujia riittänyt myös syyskaudella. Köpöt pelaavat paikallista Vahakabinettiliigaa, ja Mammat harjoittelevat kerta viikkoon.

Köpöjen otteita pääset seuraamaan tästä linkistä: https://www.gameresultsonline.com/vu-seura-suolahd...

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti